Reisgids Bali & Lombok

Wil jij alles uit je reis naar Bali & Lombok halen? Ons e-book Reisgids Bali & Lombok bevat alle informatie die je nodig hebt voor je reis naar Bali & Lombok. Voor €9,95 heb je maar liefst 111 pagina’s vol informatie over dit fascinerende land. Je ontvangt na het bestellen een download link voor een PDF bestand. Dit bestand is goed leesbaar op zowel de pc als op de mobiel en tablet, tevens is het geschikt om uit te printen.

In deze reisgids:


De drie leukste routes door Bali & Lombok
Tips hoe je alle bestemmingen in Bali & Lombok het beste kunt bereiken
Een overzicht wat je echt niet mag missen; met zowel de populaire toeristische trekpleisters als de onbekende pareltjes
Per bestemming onze favoriete hoogtepunten, accommodaties en andere tips uitgelicht
Algemene informatie over onder andere je budget, geldzaken, het eten en wat je nog meer moet regelen voor je bezoek aan Bali & Lombok.

Laatst geüpdate: 26/03/2023

Beoordelingen

Als ervaren reizigers snappen we maar al te goed hoe belangrijk reviews zijn. Daarom verzamelen we via een onafhankelijke derde partij beoordelingen van onze klanten. Lees ze door om een beeld te krijgen wat vorige kopers er van vinden. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop maakt.

Bekijk de reisgids Bali & Lombok


Blader door een aantal voorbeeldpagina’s van het Reisgids Bali & Lombok e-book:

Download onze Reisgids Bali & Lombok


Ben je klaar voor een geweldige reis naar Bali & Lombok? Download dan direct onze Reisgids Bali & Lombok, met 111 pagina’s leesplezier om jouw reis zo goed mogelijk voor te bereiden! Lees welke route je het beste af kunt leggen, welke hoogtepunten je niet mag missen en hoe je van A naar B reist. Onze jarenlange reiservaring hebben we verwerkt in één mooie reisgids die je op jouw apparaat kunt downloaden, zodat je met of zonder internet altijd de handige reisinformatie tot je beschikking hebt.


Veelgestelde vragen over de reisgids

Hoe kan ik de reisgids downloaden?

Na aankoop krijg je een e-mail waarmee je de reisgids als PDF kunt opslaan op je mobiel, tablet, laptop, computer en eventuele andere apparaten.

Kan ik de reisgids ook lezen op mijn e-reader?

Omdat we met veel afbeeldingen werken is deze reisgids niet goed geschikt om op de e-reader te lezen.

Kan ik het e-book bestellen als gedrukt boe of kan ik het zelf printen?

Momenteel leveren wij geen geprinte reisgidsen, alleen de e-book. Wel kun je het PDF bestand zelf uitprinten als je dit prettiger lezen vindt.

Kan ik de reisgids op meerdere locaties opslaan?

Zeker! Als je het prettig vindt om het e-book op zowel je smartphone als tablet op te slaan bijvoorbeeld is dat geen probleem.

Staat er exclusieve informatie in de reisgids Bali & Lombok?

Absoluut, we hebben de informatie van de website flink uitgebreid en veel extra content toegevoegd aan de reisgids die je elders niet zult lezen.

Ik ben niet tevreden over mijn aankoop, wat nu?

Na duizenden bestellingen zijn de klachten op 1 hand te tellen. Daarom durven we een ‘niet goed, geld terug’ garantie absoluut aan. Als je niet tevreden bent over de reisgids kan je het laten weten, dan krijg je het geld weer terug.

Hoe kan ik de reisgids betalen?

Je kunt betalen via onder andere iDeal, PayPal, Bancontact en Creditcard.